Over ons

Mijn naam is Jurgen de Vogt, samen met mijn vrouw Ilse heb ik de stap in oktober 2016 gezet om een eigen winkel in Barneveld te beginnen. Met veel ervaring binnen de optiek hebben we een vernieuwende optiekzaak in Barneveld opgezet.

Ondertussen is het team uitgebreid met vier medewerkers. Albert Jan is opticien/contactlensspecialist i.o. en werkt fulltime bij ons. Daarnaast werkt ook Mandy bij ons, Mandy is opticien/contactlensspecialist en werkt twee dagen in de week . Veerle is optometrist i.o. die in de drukke weekenden en de vakantieperiodes vaak bijspringt, en nu ook nog eens aan de studie geneeskunde is begonnen.  Nagin is de optometrist die elke woensdag aanwezig is, ze is het voorportaal voor de oogarts. Op deze manier kunnen we steeds meer in eigen winkel houden. Diabetes controles, netvliesfoto’s met OCT en oogdruk controles die rechtstreeks door de optometrist gecontroleerd worden.

Voor deze dienstverlening brengen wij 50 euro in rekening.

Indien nodig zullen wij u altijd doorverwijzen naar de oogarts.

De Barneveldse Brillenwinkel, is in de 4 jaar  dat wij nu bestaan uitgegroeid tot een optiekzaak waar je moet zijn geweest als je net even iets anders zoekt dan het gemiddelde. Daarom vind je bij ons monturen die iets met je doen, monturen met een verhaal.