Oogmeting

Onze oogmetingen worden altijd verricht door een gediplomeerd opticien/contactlensspecialist. Wij zijn bij de Barneveldse Brillenwinkel bezig om mensen zo comfortabel mogelijk te laten kijken. Waarom? Een groot deel van de mensen loopt met een bril met of teveel min, of te weinig plus sterkte. Wij krijgen veel mensen in de winkel, mensen van 15 tot 45 jaar, die moeite hebben met computerwerk. Of het schakelen tussen lezen en veraf. Mensen van 45 en ouder die multifocaal dragen, maar die er na een aantal jaar toch nog steeds niet moeiteloos mee overweg kunnen.

Indien er sprake is van binoculair zicht ( met twee ogen tegelijk kijken) kunnen wij naast de reguliere oogmeting ook nog een uitgebreid onderzoek doen. Hierbij controleren wij de samenwerking van de ogen. Dit doen wij via de Eyegenius meetmethode, een meting waar wij de kleinste afwijkingen in de oogstand kunnen ontdekken. Onze meting zijn gericht om comfortabel zicht te bereiken, metingen waar we bv van -5.50 naar -4.50 gaan komen regelmatig voor.

Wij adviseren onze klanten om bij grote verschillen zich tot een maand de tijd te geven om aan de nieuwe sterkte te wennen,  met name onze hersenen hebben enige adaptatie tijd nodig.

Onze glasleverancier Hoya levert producten die optimaal functioneren bij binoculair zicht. Hier kunnen wij ons echt op onderscheiden. Indien binoculair zicht niet aanwezig is, kunnen wij een totaal ander glasconcept adviseren. U krijgt altijd een advies op maat.